رد کردن لینک ها

نحوه ثبت شرکت دانش بنیان

شرکت های دانش بنیان به شرکت هایی گفته می شود که هدف شان ترکیب و بازدهی علم و ثروت، پیشرفت اقتصادی بر پایه علم و دانش، تجاری سازی و تبدیل ایده ها و اختراعات حاصل از تحقیق و توسعه به خدمات قابل عرضه در بازار و ایجادشغل و تولید ثروت با شرط این که در زمینه فناوری برتر باشد. با ذکر این مقدمه و تعریف شرکت های دانش بنیان در مقاله پیش رو از تیرگان ثبت به بررسی شرایط ثبت شرکت دانش بنیان مراحل این ثبت خواهیم پرداخت.

شرکت های دانش بنیان چه چیزی تولید می کنند؟

کالا های دانش بنیان را می توان در دو دسته تفکیک نمود که عبارتند از:

کالاها و خدمات دانش بنیان سطح یک

منظور از کالاهای این دسته کالا و محصولاتی است که در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده زیاد و پیچیدگی دانش فنی بالا به تایید و تصویب (کارگروه دانش بنیان) می رسد. در واقع محصولاتی که در این حوزه وارد می شوند، میزان پیچیدگی تخصصی ، تکنولوژیکی و فنی را دارند. در این حالت است که مشمول همه حمایت های قانونی در این حوزه می گردند.

کالاها و خدمات دانش بنیان سطح دو

منظور از کالاهای این دسته به محصولاتی اطلاق می گردد که نسبت به محصولات و کالاهای گروه اول از نظر دانش فنی، تخصصی و تکنولوژی در رسته پایین تری قرار دارند. البته لازم به ذکر است که صرف این که محصولات یک شرکت دانش بنیان در سطح یک یا دو قرار بگیرد موجب تایید شدن محصولات ان شرکت نخواهد شد. بلکه نکته مهم این است که شرکت بایستی ثابت کند دانش فنی طراحی محصول را نیز دارد.

READ  باورهای اشتباه درباره ثبت شرکت

ثبت شرکت دانش بنیان

برای ثبت شرکت دانش بنیان در ابتدا باید یک شرکت معمولی را در اداره ثبت شدکت ها به ثبت رساند. در مرحله بعد باید آن را به شرکت دانش بنیان تبدیل کرد. در کل برای شرکت های دانش بنیان، ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص توصیه می شود. بعد از این مرحله شما بایستی درخواستی جهت تبدیل این شرکت به دانش بنیان به کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا ارسال کنید.

شرکت دانش بنیان

در صورت داشتن صلاحیت مربوطه به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شوید. سپس بایستی طرح مورد بررسی شرکت به صندوق ارائه داده شود که پس از آن می توانید از تسهیلات مربوطه با توجه به اساسنامه استفاده کنید. ضمنا این فرایند بررسی معمولا دو ماه به طول خواهد انجامید. در واقع ارزیابی شامل بررسی دقیق اطلاعات سهامداران و اعضای هیئت مدیره و افراد درون سازمان و همین طور رزومه شرکت می باشد که با توجه به نتیجه ارزیابی کارشناسان، مشخص می گردد که ایا شرکت مدنظر صلاحیت تبدیل به یک شرکت دانش بنیان را دارد یا خیر؟

مدارک لازم جهت ثبت شرکت دانش بنیان

برای این که بتوانید در حوزه شرکت های دانش بنیان فعالیت کنید، نیاز به مدارک ویژه ای دارید. این مدارک به شرح زیر هستند:

  • کپی مدارک شرکت از جمله اساسنامه، اظهار نامه یا شراکت نامه، آگهی و روزنامه رسمی شرکت
  • رزومه شرکت
  • کپی مدارک شناسایی ( شناسنامه و کارت ملی) اعضای هییت مدیره
  • کپی آخرین مدرک تحصیلی اعضا و موسسین
  • لیستی از آخرین وضعیت بیمه شرکت و حقوق و مزایای کارمندان
  • مجوز های مربوطه اعم از جواز تاسیس، پروانه بهره برداری و..
  • آخرین اظهار نامه مالیاتی
READ  فاکتورهای مهم ثبت شرکت موفق + اصلی ترین عوامل موفقیت شرکت ها

مزایای شرکت دانش بنیان

ثبت شرکت دانش بنیان طبق بررسی های ارائه شده شرایط و ویژگی های خاص خود را دارد. در عین حال برای آن مزایای هم دیده می شود که در این بخش از مقاله بیان می کنیم. مزیت های ثبت شرکت دانش بنیان به شرح زیر است:

  • معافیت از پرداخت مالیات
  • دریافت عوارص حقوق گمرکی
  • بهره مندی از سود بازرگانی
  • بهره مندی از عوارض مالیاتی برای 15 سال
  • استفاده از تسهیلات با سود کم
  • بازپرداخت طولانی مدت و حتی بی بهره

با وجود این مزیت ها می توانید به راحتی جهت ثبت اقدام کنید.

سخن آخر

در این مقاله تیرگان ثبت ما به بررسی صبت شرکت دانش بنیان پرداخته ایم. با توجه به پیچیدکی ثبت شرکت های دانش بنیان و قوانین مربوط به آن ها بهتر است برای این کار از خدمات و راهنمایی مشاورین ما در موسسه ثبت تیرگان استفاده کنید. افتخار ما این است که گام به گام تا رسیدن به هدف تان در کنار شما هستیم.

بازگشت به بالای صفحه