رد کردن لینک ها

مراحل و شرایط ثبت شرکت علمی

نهادها و شرکت های علمی در یک کشور از راه های گوناگون می توانند در راه پیشرفت علمی و پژوهشی یک کشور تاثیر گذار باشند. وقتی گروه های علمی کوچک بتوانند نظم یافته و به راحتی به تحقیق و پژوهش پرداخته نتایج آنرا در اختیار نهادها و دانشگاه ها و مراکز مورد نیاز قرارد هند مسلما پیشرفت علمی احساس خواهد شد. یکی از راه های نظم و حمایت از تحقیقات و پژوهش های علمی ثبت شرکت علمی می باشد. در نوشته پیش رو در مورد این مسئله و شرایط ثبت شرکت علمی توضیحاتی را ارائه خواهیم داد‌.

موضوع فعالیت شرکت ها و مؤسسات علمی

برای ثبت شرکت علمی بایستی به زمینه فعالیت شرکت توجه نموده و با توجه به این مسئله به مراجع مربوطه برای دریافت مجوز قانونی اقدام نمود. مرجع صدور مجوز برای شرکت های علمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات ودفناوری هستند. واضح است اگر شرکتی در چندین زمینه فعالیت داشته باشد نیاز به اخذ مجوز از چندین نهاد و سازمان خواهد داشت. زمینه پژوهش و تحقیقات علمی معمولا از میان موارد زیر انتخاب خواهد شد:

ثبت شرکت علمی و مؤسسه علمی می تواند جهت تاسیس یک آموزشگاه آزاد علمی باشد. هدف از ثبت این مدل شرکت ها ارائه دوره های تخصصی و کاربردی در زمینه دانش می باشد. این دوره ها معمولا برای مقاطع تحصیلی کاردانی،  کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برگزار می گردد.

این شرکت ها را برای انجام تحقیقات علمی در کشور یا در سطح بین المللی می توان تاسیس نمود. چنین شرکت هایی با کمک نهادهای اجرایی می توانند گام های مهمی در راستای اجرای طرح های تحقیقاتی و علمی پژوهشی کشور بردارند.

READ  ثبت برند جواهرات در ایران | مراحل ثبت + مدارک مورد نیاز

از دیگر اهداف ثبت شرکت علمی می تواند ارائه خدمات در زمینه اعزام دانشجو به خارج از کشور باشد. ثبت چنین شرکت ها و مؤسسه های در جلب اعتماد دانشجویان و ارتقاء و رشد علمی آنان می تواند مؤثر واقع گردد.

موضوع فعالیت شرکت ها و مؤسسات علمی

ثبت شرکتهای علمی دانش بنیان نیز در زمره ثبت شرکتهای علمی پژوهشی قرار می گیرد.

تاسیس فدراسیون های ملی برای ورزش می تواند در زمره ثبت مؤسسه ها و شرکتهای علمی قرار گیرد.

مراحل ثبت شرکت علمی پژوهشی

بعد از تکمیل مدارک و ارسال به اداره ثبت شرکت ها این مدارک توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در صورت عدم اشکال قانونی و وجود نقض مدارک، این مدارک به قسمت ثبت دفاتر اداره ثبت شرکت ها تحویل داده می شود. پس از مرحله ثبت مدارک بایستی خود متقاضی یا وکیل قانونی او برای امضا در اداره ثبت حضور یابد. در بخش بعد یک سند از مدارک در بایگانی اداره ثبت شرکت ها و سند دیگر در نزد متقاضی یا وکیل قانونی او قرار خواهد گرفت.

به عنوان آخرین مرحله ثبت شرکت علمی پیش نویس آگهی ثبت شرکت توسط کارشناسان مربوطه نوشته خواهد شد. این آگهی تأسیس توسط روابط عمومی اداره ثبت شرکت ها برای انتشار در روزنامه رسمی اخذ می گرد و این مرحله آخرین بخش از ثبت شرکت علمی می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت های علمی

برای این که بتوانید یک شرکت علمی تاسیس کنید، باید مدارک مورد نظر خود را آماده کنید. اهمیت این مدارک در زمینه ثبت شرکت ها می باشد. این مدارک عبارتند از:

  • تقاضانامه ثبت شرکتهای علمی آموزشی که توسط تمامی اعضا امضا شده باشد.
  • مجوز فعالیت شرکت و مؤسسه علمی از نهادهای مربوطه ( در صورت نیاز به مجوز)
  • فهرست نام های انتخاب شده برای شرکت علنی به ترتیب اولویت
  • مدارک احراز هویت تمامی اعضای شرکت
  • ارائه سوابق علمی کاری مؤسسین شرکت علمی به دلیل اهمیت این گونه شرکت ها جهت رتبه بندی علمی
  • کارت پایان خدمت و گواهی عدم سوء پیشینه
  • اساسنامه شرکت
  • صورت جلسه مجمع مؤسسین
READ  قانون اجازه ثبت شعبه شرکتهای خارجی Copy

تاسیس شرکت هایی که در زمینه علمی فعالیت می کنند، با تکمیل این مدارک به خوبی پیش می رود. از این رو می توانید برای تکمیل مدارک خود با متخصصان ما در ثبت تیرگان ارتباط باشید.

سخن آخر

در این مقاله از وب سایت تیرگان ثبت ما به بررسی ثبت شرکت علمی پرداختیم. تمامی موارد و جزئیات مربوط به آن را نیز ارائه دادیم. به جهت اینکه ثبت شرکت علمی فرایند پیجیده قانونی خود را دارا می باشد موسسه تیرگان ثبت با حضور کارشناسان حقوقی و علمی خود اعلام آمادگی می نماید تا ضمن مشاوره تمامی مراحل را از طرق قانونی برای شما در اسرع وقت انجام داده و تا آخرین مرحله و دریافت مجوز خدمت گذار شما عزیزان باشد.

بازگشت به بالای صفحه