رد کردن لینک ها

قوانین نام گذاری شرکت ها

در فعالیت های تجاری و تولیدی انتخاب نام شرکت جزء اولین قدم های ثبت شرکت و در عین حال یکی از مهمترین مراحل تاسیس شرکت است. خیلی از افرادی که مایل به ثبت شرکت می باشند برای انتخاب نام شرکت مطلوب خود انرژی و زمان زیادی را صرف می کنند. اما گروهی دیگر به هر دلیل اسم شرکت را بدون در نظر گرفتن همه جوانب و با عجله انتخاب می کنند. به همین دلیل هم معمولا بعد از مدتی تصمیم به تغییر اسم شرکت می گیرند. اسم شرکت همان قدر دارای اهمیت است که پرچم یا سرود ملی یک کشور اهمیت دارد. نکته مهم این است که با شناخت صحیح قوانین انتخاب اسم شرکت بتوانیم نام شرکت را به گونه‌ای انتخاب کنیم که برازنده شرکت باشد. در مقاله پیش رو از تیرگان ثبت در مورد قوانین نام گذاری شرکت ها توضیح خواهیم داد.

قوانین انتخاب نام شرکت ها

نکته مهم در انتخاب نام شرکت این است که قبلا توسط شخص دیگری به ثبت رسیده باشد.  شخص متقاضی بایستی نام شرکت خود را به گونه ای انتخاب کند که تمایزی آشکار و مشخص با اسم شرکت ثبت شده قبلی داشته باشد. تمایز اسم شرکت ها باید در کلمات خاص باشد. افزودن کلماتی مانند مثل نوین، گستر، تک و امثال اینها به اسم شرکت نمی تواند وجه تمایز یک شرکت با سایر شرکت ها باشد. به خاطر همین است که برای به حداقل رساندن مشابهت نام شرکت های مختلف بایستی شامل حداقل سه کلمه خاص و غیر عام تشکیل شده باشد.

شرط های اصلی برای نام گذاری شرکت ها

برای این که بتوانید قوانین نام گذاری شرکت ها را بدانید باید شروطی را هم رعایت نمایید. این شروط عبارتند از:

  • دارای ریشه فارسی باشد
  • لاتین نباشد
  • با شئونات انقلاب اسلامی ایران منافات نداشته باشد
  • تکراری نباشد: به خاطر همین به سایت ir مراجعه و نام پیشنهادی را جستجو کنید. بایستی دقت کنید که دو کلمه از نام پیشنهادی با اسامی دارای سابقه باید متفاوت باشد.
  • دارای اسم خاص باشد
  • از اعداد به صورت ریاضی آن استفاده نشود. بلکه به صورت حروف نوشته شود
  • از اسامی ایثارگران، شهدا و یا جانبازان استفاده نشود
  • از عنوان های شعرا، دانشمندان و کاسبان عصر حاضر استفاده نشود.
  • عدم استفاده از حروف اول چند کلمه به عنوان اسم مخفف و یا ترکیبی از چند حرف
  • عدم استفاده از حروف اول بعضی از کلمات مثل اچ تی سی یا ام دی اف
READ  ثبت شرکت های تخصصی

توجه کنید که تمامی این موارد تاثیر بسیار زیادی در زمینه انتخاب نام مناسب دارند. اگر در این زمینه و حتی ثبت شرکت سوال دارید می توانید با متخصصان ما در ارتباط باشید.

شرط های اصلی برای نام گذاری شرکت ها

مراحل تعیین نام شرکت

قوانین نام گذاری شرکت ها یکی از مراحل مهم در زمینه ثبت می باشد. هم اکنون محله های مربوط به انتخاب نام برای ثبت شرکت مستقیما از روند سامانه ثبت شرکت ها صورت می گیرد. یعنی نیاز به مراجعه حضوری ندارد. در مرحله تاسیس شرکت باید نام پیشنهادی خود را در سامانه وارد و ثبت نمایید. می توانید پنج ترکیب را در سامانه به ترتیب اولویت وارد کنید. این انتخاب حتما به ترتیب اولویت باشد تا کارشناس ترجیح شما را برای نام شرکت تشخیص دهد. معمولا کارشناسی ظرف سه روز بررسی را انجام داده و تایید یا عدم تابید کارشناسی خود را اعلام می کند.

چگونه می توان نسبت به عدم تایید نام درخواستی خود اعتراض کرد؟

قوانین نام گذاری شرکت ها شرایط خاص خود را دارد. در صورتی که فرد متقاضی به نتیجه کارشناسی نام اعتراض دارد بایستی مراتب اعتراض خود را با ذکر دلیل در قالب فرم اعتراض به مرجع ثبت شرکت های بررسی کننده نام اعلام نماید تا کارشناسی مجدد انجام پذیرد. در صورتی که در مرحله دوم نیز کارشناس نام  پیشنهادی شما را رد کند متقاضی می تواند مراتب اعتراض خود را با ذکر دلایل به اداره کل ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری اعلام نماید.

سخن آخر

در این مقاله از وب سایت تیرگان ثبت ما به بررسی قوانین نام گذاری شرکت ها پرداخته ایم. برای این که بتوانید شرکت خود را ثبت نمایید، باید از قوانین و مقررات خاصی پیروی کنید. یکی از مهم ترین این موارد در زمینه نام شرکت ها می باشد. اگر تمایل دارید که شرکت خود را به راحتی ثبت کنید و یا برای ثبت برند اقدام نمایید می توانید به متخصصان ما در وب سایت تیرگان ثبت مراجعه کنید.

READ  سامانه جامع تجارت
بازگشت به بالای صفحه