رد کردن لینک ها

رتبه بندی انفورماتیک

شرکت ها برای فعالیت های اقتصادی خود در جامعه بایستی دارای ملاکی جهت شناخته شدن باشند. یکی از این راه های شناخت استفاده از رتبه بندی می باشد. رتبه بندی شرکت ها خود به تنهایی یکی از مهم ترین و اصلی ترین مباحث در زمینه ثبت شرکت است که اهمیت زیادی دارد. از این رو باید به اطلاع تمامی متقاضیان در این زمینه رسانده شود. به همین دلیل در ادامه و در مقاله پیش رو از تیرگان ثبت در مورد رتبه بندی انفورماتیک توضیحاتی خواهیم داد. اگر تمایل به ثبت شرکت در بخش های مختلف و رتبه بندی های آن دارید می توانید با کارشناسان ما در زمینه های مختلف مشورت کنید. همچنین می توانید اطلاعات به روز و جامع را از طریق وب سایت تیرگان ثبت دریافت نمایید.

تعریف انفورماتیک و تاریخچه آن همراه با رتبه

انفورماتیک (Informatics) علم پردازش اطلاعات و مهندسی سامانه اطلاعاتی است. انفورماتیک ساختار و الگوریتم ها و رفتار و اثر متقابل سیستم های مصنوعی و طبیعی که به دنبال ذخیره سازی و پردازش و دسترسی به نقل و انتقال اطلاعات را بررسی می کند. در عین حال بررسی ها رویارویی انسان و کامپیوتر را نیز مورد مطالعه قرار می دهد. توجه خاص به موضوع انفورماتیک در فاصله سال های 1979 تا 1984 آغاز گردید. در این سالها در همایش های جهانی مدیریت نظم نوین اطلاع رسانی و ارتباطات جهانی و جریان فرامرزی اطلاعات بحث های مهمی مطرح گردید. البته بنابر اظهارات سوپر نانت در سال 1985 همایش های بین المللی برگزار شد. سرشار از تنش ها و اتهام ها و مانورهای سیاسی بود و کمتربه اصل مسئله رتبه بندی انفورماتیک پرداخته می شد.

READ  ثبت شرکت دیجیتال مارکتینگ

رتبه بندی انفورماتیک چیست؟

رتبه بندی انفورماتیک به آن دسته از شرکت هایی داده می شود که در شاخه فعالیت های انفورماتیکی حرفی برای گفتن داشته و به دلیل کار های خود شرایط شرکت در مناقصات دولتی و یا امضای قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی دارند. گواهینامه صلاحیت انفورماتیک به هفت پایه تقسیم می شود که پایه هفت پایین ترین رتبه و پایه یک بالاترین آنها می باشد. شرکت های متقاضی تایید صلاحیت قادرند به گونه خود اظهاری در ابتدایی ترین درخواست شان تا سه حوزه و در نهایت برای پایه 4 درخواست نمایند. شرکت هایی که فاقد اظهارنامه مالیاتی باشند یا به دلیل رکود فعالیت اقتصادی نداشته اند می توانند حداکثر در دو رشته درخواست پایه 7 نمایند. کسب رتبه بندی انفورماتیک 1,2,3 نیازمند داشتن سابقه کار و اجرای قرارداد مرتبط با همان رشته می باشد.

شرکت های انفورماتیک

این شرکت ها با تخصص وسیع و تجربه مفید در تعریف، ایجاد و مدیریت شرکت ها در زمینه فناوری های نوین در بخش های مخابرات و خدمات بانکی عمل می کنند. به دلیل اهمیتی که شرکت های انفورماتیکی در سیستم های بانکی کشور دارند به صورت هماهنگ در خدمت بانک ها و سایر ذینفعان قرار می گیرند. مسئولیت شرکت های انفورماتیکی شامل ارائه راه حل های حاکمیتی و ظرفیت ساز متناسب با نیازهای فعلی و آتی نظام بانکی می باشد.

شرکت های انفورماتیک

زمینه های کاری شرکت های انفورماتیکی

شرکت های انفورماتیکی حوزه های کاری مختلفی دارند. در عین حال اهمیت به رتبه بندی انفورماتیک هم باعث می شود تا شرایط کاری به سمت بهبود بیشتر پیش رود. به همین دلیل دراین بخش مقاله با زمینه های فعالیتی را بیان می کنیم. این زمینه ها و کاربردها عبارتند از:

  • اجرایی کردن و مدیریت فعالیت های اتوماسیون بانکی
  • ارائه اپ های تکمیل شده سیستم های بانکی
  • تولید، نصب، راه اندازی و پشتیبانی از شبکه VSAT
  • تولید و راه اندازی سامانه برای بانک های تحت پوشش
  • طراحی، راهبری و پشتیبانی از انواع شبکه های کامپیوتری و دیگر امور مربوط به سامانه های بانکی
READ  نحوه ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت شرکت انفورماتیک در قالب سهامی خاص

برای ثبت این مدل شرکت بایستی یک نفر از متخصصین و مؤسسین این شرکت در حوزه انفورماتیک دارای مدرک کارشناسی باشد. یا در ارتباط با هریک از رشته های مرتبط با این موضوع تحصیل کرده باشد. برای ثبت این شرکت در واقع لازم است سه شخص با هم شریک شوند. سپس باید سرمایه گذاری اولیه را انجام دهند. طبق اساسنامه هر یک بایستی مقداری از سرمایه اولیه را تامین نمایند. برای ثبت شرکت سرمایه اسمی یک میلیون ریال که 35 درصد آن بایستی در حساب بانک سپرده گردد در شرکت انفورماتیک در قالب سهامی خاص هر یک به اندازه اورده سهم مسئولیت دارند.

شرکت انفورماتیک در قالب مسئولیت محدود نیز ثبت می گردد که شرایط خاص خود را دارد.

سخن آخر

در این مقاله از وب سایت تیرگان ثبت ما به بررسی این مطلب پرداخته ایم که رتبه بندی انفورماتیک چیست؟ سپس در ارتباط با شرکت های انفورماتیکی و قوانین آن ها صحبت کرده ایم. اگر تمایل به کسب داده های دقیق در این مورد دارید از مشاوره متخصصان تیرگان ثبت استفاده کنید.

بازگشت به بالای صفحه