رد کردن لینک ها

استفاده از آدرس مسکونی در ثبت شرکت امکان پذیر است؟

زمانی که قصد آن را دارید تا شرکتی را به ثبت برسانید یکی از شرایط و امکانات ثبت شرکت داشتن محلی به نام دفتر و محل استقرار شرکت می باشد. اینکه آیا می توانیم از یک محل مسکونی برای دفتر و محل کار خود استفاده کنیم یا خیر موضوعی است که در مقاله پیش رو به آن خواهیم پرداخت. هدف ما در این مقاله تیرگان ثبت پاسخ به این سوال است که آیا استفاده از آدرس مسکونی در ثبت شرکت امکان پذیر است؟

استفاده از آدرس مسکونی در ثبت شرکت

همانگونه که گفته شد نیاز به وجود مکانی مشخص از جمله موارد لازم در خدمات ثبت شرکت ها می باشد. وجود یک محل کار مشخص و درخور شرکت و متناسب با آن منطقه به لحاظ نوع شغل و فعالیت شرکت می تواند بر میزان جذب مشتری تاثیر بسزایی داشته باشد. دفتر (Office) به محلی گفته می شود که در محلی تجاری قرار دارد. مردم و افراد به عنوان تعهدی که برعهده دارند در آنجا به فعالیت می پردازند.

اما سوالی که در اینجا مطرح می گردد این است که آیا می توان در مرحله ثبت شرکت در صورتی که دارای دفتر نمی باشید از آدرس منزل و محل سکونت به عنوان آدرس درج شده استفاده کنید. اما در مرحله تشکیل پرونده دارایی، می بایست آدرس قید شده اماکنی تجاری دارای سند و یا اجاره نامه دار را به نام شرکت ارائه داد. لازم به ذکر است که راهکار هایی جهت اسانی این نوع آدرس دهی ها وجود دارد. این موارد عبارتند از:

READ  ثبت انواع شرکت بسته بندی

اولین راه این است که در یک ماه ابتدایی از ثبت شرکت تان با آدرس منزل مسکونی شخص متقاضی فعالیت کنید. اما پس از مدت مذکور امکان و البته الزام تغییر آدرس از مسکونی به تجاری جهت اداره دارایی ضروری می باشد.

راه دوم این که در اول کار الزامی به کار در ساختمان ملکی کامل به عنوان دفتر کار نمی باشد. با اجاره نمودن یک اتاق از شرکتی تجاری و همچنین ارائه اجاره نامه به اداره دارایی و اعلام آدرس مذکور می توان شرکت را به دور از مسائل حاشیه ای و با هزینه ای کمتر اداره نمود.

ثبت شرکت در املاک مسکونی

ما می خواهیم بدانیم که آیا استفاده از آدرس مسکونی در ثبت شرکت ممکن می باشد یا خیر؟ با توجه به این که شرکت ها دارای شخصیت حقوقی هستند، بایستی حتما در مکانی تجاری و اداری فعالیت نمایند. در صورتی که این امر در ملک مسکونی رخ دهد از سوی سازمان ثبت با ممانعتی روبرو نمی گردد. بدین معنی که سازمان ثبت اسناد به سند ملک احتیاجی ندارد. از این رو مدل کاربری سند قابل توجه نخواهد بود.

ثبت شرکت در املاک مسکونی

برای اخذ کدهای اقتصادی  و بیمه با بازرسی این مراجع، باید کاربری محل کار مشخص باشد. شاید مسئله مسکونی بودن ملک برای کارشناسان ثبت اسناد مشکلی نباشد اما شهرداری ممانعت خواهد کرد. به لحاظ قانونی مشکل زا خواهد بود. در ثبت شرکت ها الزامی به مالکیت و محل اصلی شرکت نیست. در واقع لازم نیست متقاضی مالک باشد. با اجاره نمودن دفتر جهت ثبت شرکت نیزفعالیت های آن شرکت ها صورت می پذیرد.

READ  آیا مراحل ثبت شرکت با ثبت برند متفاوت است؟

البته توجه به این نکته بسیار ضروری است که اجاره دفاتر بایستی فرم رسمی داشته باشد. در تمامی اوراق قانونی شرکت ها دفتر شرکت درج خواهد شد. اوراق شامل اساسنامه، شرکت نامه، اظهارنامه، روزنامه رسمی و آگهی تاسیس شرکت هستند. مکان اسکان رسمی شرکت که به طور قانونی در اسناد و آگهی های شرکت قرار داده شده باشد را اقامتگاه شرکت می نامند. این اقامتگاه عبارت است از محلی که شرکت در آنجا سکنی دارد و همچنین مرکز و فعالیت شرکت می باشد.

استعلام گیری اقامتگاه شرکت

در زمان ثبت شرکت لزوم تطابق کد پستی درج شده با آدرس ارسالی ضرورت دارد. در حقیقت همراه با ورود اطلاعات کدپستی، آدرس به گونه ای دقیق مورد استعلام قرار می گیرد. در ایران کد پستی ده رقمی است. پنج شماره ابتدایی آن نشانگر کد رهسپاری( مشخصه شهر مقصد ) است. پنج شماره بعدی نشان دهنده کد توزیع(مشخصه مکانی مقصد) می باشد. در عین حال سوال اساسی این است که آیا استفاده از آدرس مسکونی در ثبت شرکت امکان پذیر است؟

سخن آخر

در این مقاله از وب سایت تیرگان ثبت ما به بررسی این مطلب پرداخته ایم که استفاده از آدرس مسکونی در ثبت شرکت امکان پذیر است؟ مسئله حائزاهمیت این است که شرکت های مصمم به اخذ کد اقتصادی باید دفتر اداری یا تجاری داشته باشند. این شرکت ها اگر زمان ثبت، آدرس دفتر را یک محل مسکونی اعلام کرده اند لازم است تغییرات مورد نظر را اعمال نمایند.

بازگشت به بالای صفحه